2009. január 5., hétfő

Újévi fogadalom!

Bizonyára sokunk számára ismerősek a fogadalmak, és ezeken belül a szilveszter éjszakáján tett fogadalmaink.

Ha Önnek fogyókúrás fogadalma volt: "Lefogyok!" "Megszabadulok a kilóitól!" stb. ne késlekedjen!

Ha Ön január végéig SlimoLogic Setet vásárol, aminek tartalma 2 doboz 400-400g -os reggelit kiváltó, minden vitaminnal ellátott italpor (vanília, kókusz, csokoládé ízben), valamint egy 180 kapszulából álló kimondottan a zsírégetést elősegítő készítmény, akkor Önt meghívjuk egy teljesen ingyenes Voll gépes vagy Nelson gépes mérésre!SlimoLogic Set havi ára: 32.000,- Ft.
Dr. Reinhold Voll Peter Pitterlinggel létrehozta azt a számítógépes programot, amely révén ½-1 óra alatt feltérképezhető az emberi szervezet energetikai helyzete. Holisztikus szemléletű módszer, ez az egész szervezetet vizsgálja. Abban a korai stádiumban is, amikor még nincs tünete, nincs pozitív laboratóriumi, avagy más lelete, már jelzi a szervezetben készülődő betegséget. Ezzel korai diagnózist, sőt megelőzést tesz lehetővé. A Voll féle elektroakupunktúra egyike azon diagnosztikai és terápiás módszereknek, melyek feloldani látszanak a nyugati és keleti medicina antagonizmusát.
Vizsgálatunk egy Nelson-féle biorezonanciás állapotfelmérés, allergia teszt, aurakép, szövetek és sejtek állapotának felderítése, a lehetséges betegségek okainak feltárása, testi, lelki és szellemi szinten a stressz lehetséges okainak feltárása céljából. Az új diagnosztika és terápiás módszer segítségével, amelyet computer vezérel, az energetikai orvoslás találkozik a hagyományossal.

Telefon: 06702471910
email: sales@godoctor.org

Kérem küldje el SMS-ben a SLIMO szót a 06702471910 telefonszámra és rövidesen visszahívjuk!

Nincsenek megjegyzések: