2008. október 11., szombat

Kedvcsináló!

Ezen az oldalon legtöbbször a fogyást és a felesleges kilókat tárgyaljuk ki.
Ránéztem a google kereső szavaira, hogy milyen gyakori a fogyókúrás termékek keresése, ami azt jelenti, hogy még mindig sokan vannak azok, akik egyszerűen a képernyő takarásában, keresik a megfelelő lehetőséget, hogy titokban leadják a felesleges pluszokat.

Pedig itt van, itt van mindenki orra előtt, a tényleges nagy lehetőség a fogyásra.

Arra gondoltam, csinálok egy kisebb számítást, hogy mennyibe is kerül lefogyni néhány kilót.

Ezért széjjel néztem a piacon, hogy összehasonításokat tudjak végezni.
Az alábbi táblázat 6. kg felesleges testsúly leadását szemléleti.




KonditeremVitaminok
FogyiszerHatásfok
Colonix
11.000 Ft. havibérlet
8.000 Ft.
21.990 Ft.
2 hónap a megfelelő hatásfokért
Reductil
Nem szükséges
8.000 Ft.
19.200 Ft.1 hónap, utána folyamatos szedés szükséges, lehetnek mellékhatásai (vényköteles)
Wellness
20.000 Ft. havibérlet
12.000 Ft.
24.000 Ft.
1. hónap,Jo-jo hatás veszélye magas
Slimologic
Nem szükséges
tartalmazza
13.990 Ft.
1 hónap, teljesen természetes, pénzvisszafizetési garancia

Álljon itt egy pár kérdés és az orvosi válasz, amik elég gyakoriak:

20 kg-os súlyfeleslegem miatt három hete rendelem a 900 kcal-ás villám fogyi egésznapos menüt, melyet tisztességesen betartok. Tornázom is minden nap fél órát a rendszeres napi házimunka mellett. Az első héten azonnal lement 3 kiló, de két hete semmit sem változik a súlyom. Mi lehet az oka?

Sajnos "elrontotta a szervezetét". Nem szabad ilyen drasztikus fogyókúrába kezdeni, az Ön által leírtak miatt. A szervezet erős koplalás hatására rendkívül gazdaságosan végzi működését. Azaz lelassul az alapanyagcsere. Hosszútávra tervezzük a fogyást, hiszen az elhízás sem villámszerű volt. 1500 Kcal esetleg 1200 Kcal tervezünk fogyókúrába, emellé a heti legalább 3*1 órás megfelelő minőségű és intenzítású edzést. Az Ön esetében sajnos két megoldás van:vagy az edzést emeli meg a már leírtak alapján, vagy az étrendjét kell kontrollálnom, hogy valóban 900 Kcal-e és emellett nagyon fontos a tápanyagok megfelelő aránya (fehérje, zsír, szénhidrát). Ha szerencséje van a diétáján minőségileg lehet még változtatni, mert a 900 Kcal alá semmiképpen nem szabad menni.

Fogyókúrámat a hét hat napján sikerül nagyjából betartani, de a vasárnapokon a sütemények miatt megugrik a bevitt kalória. Mit tegyek?

Ha a hét hat napján szigorúan energiaszegény étrendet (1200 Kcal/nap) fogyaszt, nyugodt szívvel ehet bármit a hetedik nap. Én mindig azt tanácsolom a diétázóknak, hogy a hét egyik napján egyenek meg bármit, amiket a többi hat napon megvonják maguktól. Így sokkal sikeresebb lehet a diéta betartása. Önnek is ezt tanácsolom.

Hallottam, hogy már Magyarországon is létezik egy fajta műtéti eljárás, melynek során valami lufit, vagy gyűrűt ültetnek be a gyomorhoz, ezáltal csökkenti a bevitt táplálékot. Szeretném tudni, hogy valóban csinálnak-e ilyet itthon, ha igen, akkor hol és mennyibe kerül.

Mielőtt a gyomor-szűkítő műtétre kerülne sor, annyit elmondanék, hogy a műtétet végzik Magyarországon, tudtommal 600 000 forint, melyet a TB csak nagyon indokolt esetben támogat. Adjon a lehetőséget saját magának a műtéti beavatkozás nélküli fogyásra. Természetes, hogy zavarja a súlya, de a kockázatos műtétet még nem látom indokoltnak.

Önnek milyen megválaszolatlan kérdése van?

Tegye fel kérdését, és megtaláljuk a legjobb megoldást!

A SLIMOLOGIC segít Önnek is leadni a felesleges kilókat.
Nem fog kinőni a szakálla, nem hullik ki a haja, nem kell drága műtétekre várakozzon, egyszerűen fogyasztja a SLIMOLOGIC italport és kapszulát, és minden nehézség nélkül, leadja kilóit.

Gyorsan, egyszerűen megvásárolhatja, csak pár kattintás az egész a GoDoctor oldalon, vagy rendelje meg e-mailben a sales@godoctor.org vagy a riedllaszlo@yahoo.com címen!
Ha kérdése van, hívjon fel telefonon: 06-70-2471910.

Nincsenek megjegyzések: