2009. június 29., hétfő

2009. június 18., csütörtök

Eclipse forradalom


ECLIPSE

Egy olyan készítményt mutatunk be Önöknek, mellyel akár Ön is elérheti kívánt testsúlyát!

Akár 6-8 kg fogyás egy hónap alatt!

Amikor ezzel a termékkel nekiláttunk a kísérlet sorozatnak, tisztában voltunk a piacon kapható töménytelen mennyiségű készítménnyel melyeknek több kevesebb sikerük volt a fogyókúrázók körében!

Készítményünket bármelyik korosztálynak bátran ajánljuk, akik úgy döntenek, hogy fogyókúrába kezdenek.

Hatásmechanizmus

A túlsúly és az elhízás korunk egyik legjelentősebb egészségügyi problémája, amely az energiabevitel és az energiafelhasználás közötti egyensúly zavara miatt lép fel.
Fogyáshoz a csökkentett energiabevitel, és a megnövekedett energiafelhasználás vezet.

A legtöbb fogyókúrás készítmény az energiafelhasználás növelését célozza, sajnos sok közülük egészségre káros módon. A stimulánsok, mint például az efedratartalmú szerek a központi idegrendszerre hatnak, és bár valóban növelik az energialeadást, emellett olyan mértékben növelik a testhőmérsékletet, és a pulzusszámot, hogy az még az egyébként egészséges szervezetre is káros lehet. A legtöbb túlsúlyos embernek azonban még ilyen drasztikus módszerekkel sem sikerül lefogynia.

Miért?

Mert a fokozott energiafelhasználás mit sem ér, ha azt fokozott energiabevitel is kíséri. Márpedig erős igénybevétel esetén az éhség is nő!

Hatóanyag

Az Eclipse® - három összetevőből tevődik össze. Egyike ezen összetevőknek, a P57, vagyis a Hoodia Gordonii. Ez a aktív összetevő már önmagában képes lehet csökkenteni éhségérzetünket, megszüntetni a szénhidrátok iránti kínzó vágyat és harcolni zsírraktárainkkal.A második és harmadik összetevő, biztosítja a test sejtjeinek a mikro-anyag ellátását, vitális anyagokkal és vitaminokkal, így a mesterségesen előidézett "koplalás" nem károsítja a szervezetet és a fogyás 90%-ban a zsírszövetekre hat és nem a váz izomzatára.

Használati útmutató

Naponta vegyen be két (2) kapszulát a reggeli étkezés közben, bő folyadékkal (250-300ml).

Regisztráljon az oldalamon, és 20%-al olcsóbban megveheti!